Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Engelennetwerk

Engelennetwerk

Spiritueel Lichthuis Mananochoja heeft in december 2004 het Engelennetwerk opgericht. Het Engelennetwerk staat voor steun aan projecten, waar kinderen en minderbedeelden bij betrokken zijn en waar mensen als engelen hun talenten, tijd en energie delen. De vrijwillige bijdragen die via dit Engelennetwerk binnenkomen zijn en/of worden gebruikt voor de volgende projecten:

Hospice Beukenrode Magnolia

Ter gelegenheid van de opening van het 2e hospice Beukenrode in ’s-Gravenzande op woensdag 29 september 2021 hebben Theo Stroet en Corry Duindam van Spiritueel Lichthuis Mananochoja een cheque van € 5000,00 overhandigd voor de inrichting van de familiekamer.

Stichting Mananochoja is partner van Hospice Beukenrode en bestaat in 2022 25 jaar en omdat Stichting Mananochoja Hospice Beukenrode een warm hart toedraagt, werd dit heuglijke feit nu al gevierd met deze schenking.

Op de foto v.l.n.r.: Sylvia Vollebregt nieuwe voorzitter Hospice Beukenrode, Corry Duindam van Spiritueel Lichthuis Mananochoja, Henk Salome scheidende voorzitter Hospice Beukenrode en Theo Stroet van Spiritueel Lichthuis Mananochoja.

Stichting Vluchteling

Wereldwijd zijn 71 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking.
Bij acute nood kunnen zij levensreddende hulp geven. Denk hierbij aan onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische zorg.
Wij hebben dit project gesteund in maart 2020 met een bedrag van € 1.000,00.

Hospice Beukenrode

In juni 2012 opende Hospice Beukenrode haar deuren aan de Dijkweg 47 in Naaldwijk.
Hospice Beukenrode is een hospice, gelegen aan de Dijkweg in Naaldwijk, waar mensen, in een bijna thuissituatie, op een liefdevolle wijze afscheid kunnen nemen van het leven.

Onze Stichting Mananochoja draagt Hospice Beukenrode een warm hart toe en heeft ter gelegenheid van de opening een cheque aangeboden van € 5.000,00 en steunt de Hospice verder met een donatie van  € 50,00 per maand als ‘Partner van Beukenrode’.