Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Spirituele Bewustwording

Spirituele Bewustwording

Bij de Stichting Mananochoja starten er vanaf vrijdag 20 september om 09.30 uur en vanaf donderdag 17 oktober 2024 om 20.00 uur nieuwe spirituele bewustwordingsbijeenkomsten, die 1 x  per 2 maanden worden gehouden. Enkele thema’s die tijdens deze avonden aan bod komen zijn:

  • Verdraagzaamheid                                                              
  • reïncarnatie
  • dromen
  • de zin van ziek zijn
  • dood
  • postitief denken

Ben je toe aan zelfonderzoek en het ontwikkelen van je Hogere Zelf van liefde en wijsheid, vraag dan informatie aan of meld je aan. Aanmelden is nog mogelijk.

Je bent van harte welkom.

Wegens groot succes wordt op donderdag 20 juni 2024 om 20.00 uur de speciale bewustwordingsavond over ‘Bij Jezelf Blijven’  herhaald. Deze avond is speciaal bedoeld voor mensen die met hun hoog-gevoeligheid willen leren omgaan.

De grootste uitdaging voor veel hooggevoelige mensen is om bij zichzelf te blijven. Omdat we van nature zo open staan vangen we veel prikkels op die vaak intens binnenkomen en voor we het weten voelen we onszelf niet duidelijk meer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een leeg, vermoeid of uitgeput gevoel, maar kan zich ook kenmerken door een chagrijnig of overspannen gevoel. Het is belangrijk goed voor onszelf te (leren) zorgen zodat we wat er ook gebeurt, stevig in onszelf kunnen blijven staan.

Juist in deze onrustige tijden is het heel belangrijk om de angst niet de overhand te laten krijgen maar te luisteren naar je eigen innerlijke stem van liefde waar je altijd op kunt vertrouwen.
Laat je inspireren en meld je aan.

Kosten: vrijwillige bijdrage.