Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Over ons

Over ons

Theo

Ik ben geboren in 1955 in Dinxperlo en studeerde tuinbouwwetenschappen aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen

Corry

Ik ben geboren in 1948 in Honselersdijk, gemeente Naaldwijk, nu Westland. In 1983 kwam ik in aanraking met de esoterische school EVA-AVE in Amsterdam waar ik leerde over de Witte Broederschap en over Reïncarnatie.

Vanaf 1986-1990 heeft Corry een intensieve, innerlijke spirituele opleiding genoten.

Foto: In De Buurt/Felien Durmus

Lees hier het interview dat met ons gehouden is door het platform “In De Buurt/Westland” op 24 januari 2022.

Ons Pad

In 1984 werden Theo en Corry door het universum bij elkaar gebracht om in 1992 in Naaldwijk het bedrijf, KMS Japan, in jonge planten naar Japan te starten en in 1997 de spirituele stichting Mananochoja op te richten.

In 1996/1997 kwam Avatar, een bewustzijnstraining van Harry Palmer, op ons pad. Dit pakte ons zo dat we de volgende jaren alle vervolgtrainingen van Avatar volgden en vanaf het jaar 2000 elk jaar naar de Wizardtraining in Amerika gingen om aan onszelf te werken en ons leven te verlichten.

We gingen ook zelf Avatartrainingen geven, omdat we de onvoorwaardelijke liefde, de creatieve kracht en de verruiming van bewustzijn ook aan anderen gunden. We ontdekten ons levensdoel en mede daardoor ontstond meer levensvreugde, liefde en voldoening in ons leven. We genoten van ons creatieve vermogen en van de innerlijke rust en ruimte. We hoefden niet meer buiten onszelf te zoeken naar geluk en schoonheid, omdat alles in onszelf aanwezig is.

De spirituele stichting Mananochoja breidde zich steeds verder uit en in 2008 werd de Esoterische School opgericht en werd Mananochoja een spiritueel lichthuis. Corry verminderde haar werk bij KMS Japan om bij de stichting mensen met de Mananochoja methode te begeleiden naar meer bewustwording en dat vindt ze heel dankbaar werk.

Vanaf 2009 faciliteren we bij de stichting ook cursussen van andere oraginsaties:
– Art of Living met de ademcursus
– De Ishaya’s Bhaga en Sanjaya met de Ascension meditatiecursus
– L.I.V.I.N.G met de spirituele stervensbegeleidingscursus “Licht op Sterven”.

De opbrengst van ons bedrijf KMS Japan wordt ook aangewend om de spirituele stichting te ondersteunen. Het spiritueel lichthuis Mananochoja is door KMS Japan mogelijk gemaakt.

Sinds 2008 voelen wij ons diep verbonden met de wereld en voelen ons gezegend dat wij door middel van KMS Japan en Stichting Mananochoja een kanaal mogen zijn van Liefde en Compassie en een bijdrage mogen leveren aan het Goddelijke Plan.