Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Avatar

Avatar

Laat wat je bent niet in de weg staan van wat je zou kunnen worden

Wat is Avatar?

Avatar is het meest krachtige, pure, zelfontwikkelingsprogramma dat er is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Niemand zal je vertellen wat je moet geloven of wie jij bent. Jij bent het die dingen over jezelf ontdekt.

Zou je vrij willen zijn van oude beperkingen die je ongelukkig maken?
Zou je jouw overtuigingen willen afstemmen op de doelen die je wilt realiseren?
Zou je je zekerder willen voelen van jouw vermogen om je eigen leven te leiden?
Zou je een hogere, wijzere en vreedzamer versie van jezelf willen ervaren?
Zou je willen uitstijgen boven het verdriet en de strijd van de wereld en willen zien wat er werkelijk gaande is?
Zou je de bewustzijnstoestand willen ervaren die traditioneel bekend staat als ‘verlichting’?

Dan is Avatar iets voor jou.

Hoe werkt Avatar   

Avatar geeft je gereedschap in handen waarmee je doelbewust de overtuigingen kunt herstructureren die het patroon van jouw leven vormen.
Jouw eigen overtuigingen zijn in feite de grootste krachten die op je bestaan inwerken. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je dat waarneemt. Zij beïnvloeden jouw gedachten, verwachtingen en daden. Zij creëren jouw persoonlijkheid. Ze bepalen zelfs de uitkomst van jouw handelen en hoe anderen jou zien en op je reageren.
Avatar helpt je om te onderzoeken wat er achter de schermen van je bestaan gaande is en te ontdekken welke niet-onderzochte, onbewust aanwezige overtuigingen je leven maken tot wat het is.

Wat maakt Avatar anders?

In plaats van je het zoveelste overtuigingssysteem aan te bieden voor je leven, maakt Avatar je natuurlijke vermogen wakker om overtuigingen te creëren en te dis-creëren. Met deze vaardigheid kun jij jouw leven herstructureren volgens een blauwdruk die jij zelf bepaalt.                               

Waarom heb ik Avatar nodig?

Zonder Avatar training worden de levens van mensen bepaald door de impulsen van hun diepste en meest afgewezen transparante overtuigingen. Stel je eens voor dat de mensen waar je bang voor bent, die je het minst mag en door wie jij je overweldigd voelt ongemerkt 90% of meer van jouw beslissingen bepalen. Zo ziet het leven zonder Avatar eruit.

Wat mag ik van De Avatar Cursus verwachten?

De driedelige cursus heeft tot doel om je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De Avatar Cursus geeft je toegang tot de innerlijke werking van je eigen bewustzijn.
De cursus werkt meer met levenslessen (ervaringsgericht) dan met woordlessen (intellectueel). Daarom is er een getrainde Avatar Master nodig om je te begeleiden bij het vinden van de echte lessen die al aanwezig zijn in je eigen bewustzijn.
Ter kennismaking  
het Avatar Informatie Uur op donderdag 21 maart 2024 om 19.30 uur.
Graag van te voren aanmelden.

Als het op een andere datum beter uitkomt kan er ook een andere afspraak worden gemaakt. Ook kan er een afspraak worden gemaakt voor het volgen van de gratis Avatar minicursus ‘Overtuigingen Managen’ of de minicursus ‘Compassie: De Vergevingsoptie’.

Avatar® deel I Resurfacing® :  13-14 april 2024                                
Avatar® deel II en III:  15-21 april 2024

Kosten:
Resurfacing® workshop€ 272,25
Avatar® deel II  € 544,50
Avatar® deel III€ 1.603,25
Avatar® deel I,II en III€ 2.420,00
Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW

Avatar®  en Resurfacing® zijn geregistreerdhandelsmerken van Star’s Edge, Inc. Alle rechten voorbehouden