Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Avatar

Avatar

Laat wat je bent niet in de weg staan van wat je zou kunnen worden

Wat is Avatar?

Avatar is het meest krachtige, pure, zelfontwikkelingsprogramma dat er is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Niemand zal je vertellen wat je moet geloven of wie jij bent. Jij bent het die dingen over jezelf ontdekt.

Zou je vrij willen zijn van oude beperkingen die je ongelukkig maken?
Zou je jouw overtuigingen willen afstemmen op de doelen die je wilt realiseren?
Zou je je zekerder willen voelen van jouw vermogen om je eigen leven te leiden?
Zou je een hogere, wijzere en vreedzamer versie van jezelf willen ervaren?
Zou je willen uitstijgen boven het verdriet en de strijd van de wereld en willen zien wat er werkelijk gaande is?
Zou je de bewustzijnstoestand willen ervaren die traditioneel bekend staat als ‘verlichting’?

Dan is Avatar iets voor jou.

Deel 1: Resurfacing   

ReSurfacing® biedt je de basis. Het is jouw begin. In een tweedaagse workshop leer je 30 oefeningen, technieken en andere tools die je een goede start geven voor zelfontdekking.

Onderzoeken en ontdekken

ReSurfacing biedt je handvatten om je bewust te worden van de onbeperkte mogelijkheden en kracht van ‘leven uit vrije wil’. De tweedaagse workshop wordt gegeven door ervaren Avatar Masters die je begeleiden op jouw persoonlijke pad van zelfontdekking.

Het cursusmateriaal is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Van spirituele ‘avonturiers’ en beginners op het gebied van zelfontwikkeling tot aan gevorderden op het pad van persoonlijke groei.

Met de ReSurfacing workshop kun je ook onderzoeken of de daaropvolgende, meer gevorderde, delen van de Avatar cursus bij jou passen.

Deel 2: de Oefeningen

 In deel 2 gaan we een stap dieper. Je leert je bewust te worden van de patronen in jouw leven en de filterlagen die jouw gedachten kleuren. Dit besef is een krachtig instrument.

Controle over je eigen geest

Twee mensen kunnen dezelfde gebeurtenis op heel verschillende wijze beleven. Voor de een is het een traumatische ervaring, terwijl het op de ander nauwelijks invloed heeft. Dit komt door onze ‘overtuigingen’ die zich in de loop der tijd in ons bewustzijn genesteld hebben en die bepalen hoe wij ervaren wat we meemaken.

Door het doen van de oefeningen kun je dit doorbreken en meer controle krijgen over je eigen geest, die je vervolgens kunt inzetten voor wat je daadwerkelijk wilt. Je gaat dit ontdekken in een individueel oefentraject. Vervolgens ga je aan de slag met een techniek die het verwezenlijken van ideeën en dromen binnen handbereik brengt.

Deel 3: De Procedures

In deel 3 leer je in het heden te leven. Je komt los van het verleden, in de zin dat je het niet meer laat bepalen wie je vandaag de dag bent. Het opent de weg naar ‘onbeperkt leven’.

Leven vanuit vrije wil

Je wordt getraind in het toepassen van de Procedures uit deel 3. Je komt los van zaken en gedachten die je tot nu toe beperkt hebben in jouw denken en functioneren.

Dit alles leidt tot een verdere versterking van jouw zelfbewustzijn en het vermogen om te leven vanuit vrije wil.

Wat mag ik van De Avatar Cursus verwachten?

De driedelige cursus heeft tot doel om je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De Avatar Cursus geeft je toegang tot de innerlijke werking van je eigen bewustzijn.
De cursus werkt meer met levenslessen (ervaringsgericht) dan met woordlessen (intellectueel). Daarom is er een getrainde Avatar Master nodig om je te begeleiden bij het vinden van de echte lessen die al aanwezig zijn in je eigen bewustzijn.


Ter kennismaking  
het Avatar Informatie Uur op dinsdag 20 augustus 2024 om 19.30 uur.

Een interactieve kennismaking met de Avatar training

Met deze korte introductie krijg je een eerste indruk van waar Avatar over gaat en wat het voor jou kan betekenen. Je ontvangt basisinformatie en wordt uitgedaagd om na te denken over verschillende vragen. Het doel is dat je, begeleid door Avatar Masters, je eigen antwoorden ontdekt. Een aanrader als je op een toegankelijke manier kennis wilt maken met “bewustzijn”.
Graag van te voren aanmelden.

Als het op een andere datum beter uitkomt kan er ook een andere afspraak worden gemaakt. Ook kan er een afspraak worden gemaakt voor het volgen van de gratis Avatar minicursus ‘Overtuigingen Managen’ of de minicursus ‘Compassie: De Vergevingsoptie’.

Avatar® deel I Resurfacing® :  29-30 juni en 28-29 september 2024                            
Avatar® deel II en III:  1-7 juli en 30 september – 6 oktober 2024

Kosten:
Resurfacing® workshop€ 272,25
Avatar® deel II  € 544,50
Avatar® deel III€ 1.603,25
Avatar® deel I,II en III€ 2.420,00
Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW

Avatar®  en Resurfacing® zijn geregistreerdhandelsmerken van Star’s Edge, Inc. Alle rechten voorbehouden