Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Meditatie voor Moeder Aarde Gaia

Meditatie voor Moeder Aarde Gaia

Één keer per maand mediteren we voor onze moeder Aarde Gaia. Wij zijn afhankelijk van de Aarde maar de Aarde heeft ook ons hard (hart) nodig.
Samen kunnen wij helpen bij het ascentieproces van de Aarde.

Omdat alles dat bestaat is gemaakt uit licht en liefde kunnen we met ons hart van liefde een bijdrage leveren aan het lichter en mooier maken van de aarde en al haar bewoners. Als we samen mediteren versterken we de lichtenergie wat bijdraagt aan het helen en transformeren van onszelf, onze omgeving en de aarde. We zijn allemaal een deel van het Grote Geheel en ieder licht draagt bij aan het ervaren van vreugde en vrede voor allen.

We doen het samen door middel van meditaties, muziek en het zingen van mantra’s of een lied. Het is fijn om met elkaar en daardoor meer licht te verspreiden over de wereld. 

Graag ontmoeten wij je op één van de avonden. De eerstvolgende avonden zijn op woensdag 24 april en woensdag 26 juni om 20.00 uur.
Locatie: Wagenaarstraat 22, Naaldwijk.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er zullen komen, graag aanmelden via e-mail bij Corry of per telefoon 0174-627955.

Je bent van harte welkom!

Kosten: vrijwillige bijdrage