Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Meditatie voor Moeder Aarde Gaia

Meditatie voor Moeder Aarde Gaia

Vrienden van het spiritueel lichthuis Mananochoja en iedereen die mee wil doen.

Graag wil ik jullie uitnodigen om 1 x per maand te mediteren voor onze moeder Aarde Gaia. Wij zijn afhankelijk van de Aarde maar de Aarde heeft ook ons hard (hart) nodig. Samen kunnen wij helpen bij het ascentieproces van de Aarde.

Omdat alles dat bestaat is gemaakt uit licht en liefde kunnen we met jouw hart van liefde bijdragen aan het lichter en mooier maken van de aarde en al haar bewoners. Samen maken we een groots licht wat bijdraagt aan het helen en transformeren van onszelf, onze omgeving en de aarde. We zijn allen één als de druppels die met elkaar de oceaan vormen en ieder licht draagt bij aan het ervaren van vreugde en vrede voor allen.
Ik heb dit vorig jaar voor het eerst met een groep gedaan maar ik zou het graag weer met jullie willen ervaren. We doen het met elkaar en kunnen het gaan doen door middel van meditaties, grondingsoefeningen, visualisaties en mantra’s. We gaan met elkaar op reis over de aarde.

Ik voelde vorig jaar de behoefte om dit te doen omdat ik met anderen zoveel meer licht kan maken dan in mijn eentje. Het is fijn om het samen te doen en een licht tornado over Gaia te brengen. Daarom heb ik toen spontaan contact met Corry opgenomen om te vragen of zij mij kon helpen hiervoor mensen te vinden. Het is zo geweldig dat zij mij wil helpen en de ruimte in het lichthuis hiervoor beschikbaar wil stellen.

Als dit je blij maakt, net als het mij blij maakt, ontmoet ik je graag op één van de avonden. De eerstvolgende avonden zijn op de woensdagen 18 augustus en 22 september om 20.00 uur.

We mediteren samen met inachtneming van de regels van het RIVM. Daarom wordt de meditatie gegeven in de yogaruimte van Wagenaarstraat 22, zodat er anderhalve meter afstand tot elkaar gehouden kan worden.

Aanmelden: via Corry, telefoon 0174-627955 of stichting@mananochoja.nl.
Kosten: vrijwillige bijdrage

Graag zie ik je in het Spiritueel Lichthuis.

Warme groet,
Sylvia Bol