Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Universele yoga

Universele yoga

Waarom yoga?

Tijdens yoga bij Spiritueel Lichthuis Mananochoja kom je terecht in een oase van rust.
De fijne sfeer die de ruimte uitstraalt is aanstekelijk en de hectiek glijdt onmiddellijk van je af.

De Universele yoga les is een les om uit je hoofd te komen, in je lijf en vervolgens de weg terug te vinden naar je hart. De focus ligt op ontspanning, loslaten en gronding. Wat je kunt verwachten: rustige en zachte asana’s om dichter bij jezelf aan te komen, pranayama (ademhalingsoefeningen) voor mentale rust en balans, concentratie oefeningen om helemaal in het hier & nu aan te komen, begeleide meditaties voor jouw eigen innerlijke reis en (door mij) zelf gezongen mantras. Of je nou diep in de put zit op het moment, een echte denker bent en even stilte verlangt of een stressvolle dag hebt gehad en graag wilt ontladen, deze les is voor jou.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Laat een bezoek aan de website www.mananochoja.nl  je uitnodigen en inspireren.

In de sfeervolle ruimte in ‘De Stille Bron’ van Spiritueel Lichthuis Mananochoja worden  elke week op donderdagavond yogalessen gegeven van 19.00 – 20.15 uur. 
Yogamatjes, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.

Kosten: € 12,00 per les

Voor meer informatie en/of aanmelden  mail naar Corry Duindam  of bel 0174-627955.

Yogadocente Henriette van de Wetering: iets over mijzelf…

Eind jaren 70 volgde ik mijn eerste yogalessen en merkte meteen dat yoga iets met mij deed en een magisch gevoel gaf dat ik toen niet thuis kon brengen. Sindsdien is yoga me blijven fascineren en werd later een deel van mijn leven. Door ons werk, van mijn man en ik, hebben wij met onze drie kinderen op veel verschillende plaatsen in de wereld gewoond en overal waar we woonden ben ik op zoek gegaan naar een yogaschool of een yogadocent.
Uiteindelijk heb ik in 2011, na een verblijf van één maand in de Sivananda Ashram te Orleans, mijn eerste yogadocentendiploma behaald. Vanaf die tijd heb ik naast een kinder- en tieneryogaopleiding vooral bijscholingen gevolgd, gericht op mensen in de derde en vierde leeftijd. Als aanvulling hierop volgde ik een basisopleiding Yogatherapie bij Yoga Vidya te Rotterdam en een specialisatie Yoga4Parkinson met het doel mensen met bepaalde aandoeningen  nog beter te kunnen ondersteunen.
Recentelijk heb ik de volledige yogadocentenopleiding in de traditie van Swami Sivananda afgerond bij Yoga Vidya te Rotterdam. Sinds 2012 geef ik les.

Een bekende uitspraak van Swami Sivananda:

“Eén ons praktijk is meer waard dan tonnen theorie”