Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Universele Yoga

Universele Yoga

Waarom yoga?

Tijdens yoga bij Spiritueel Lichthuis Mananochoja kom je terecht in een oase van rust.
De fijne sfeer die de ruimte uitstraalt is aanstekelijk en de hectiek glijdt onmiddellijk van je af.

In de yogalessen vindt je je innerlijke balans terug. Wij nodigen je uit om heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd iets goeds voor je lichaam te doen – op een gezonde en non-competitieve manier.
Bij ons leer je alle facetten van yoga kennen. Yoga en meditatie zijn een van de beste manieren om fysiek, mentaal en emotioneel gezond en in balans te blijven.
Ik geef traditioneel en inclusief yoga: ‘down to earth’ én spiritueel.
Of je beginner bent of ervaren yogi, wees welkom!
We eindigen de les met een welverdiende ontspanning.

Iedereen die interesse heeft voor yoga heeft daar zijn eigen redenen voor. Misschien ben je op zoek naar meer ontspanning. Of misschien ben je wat minder fit en ben je juist op zoek naar meer kracht en vitaliteit. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar yoga en wil je er graag eens kennis mee maken.
Naar eigen mogelijkheden is iedereen in staat yoga te beoefenen. Of yoga iets voor je is en welke vorm van yoga het best bij je past, kan je het beste zelf ervaren.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Laat een bezoek aan de website www.mananochoja.nl  je uitnodigen en inspireren.

In de sfeervolle ruimte in ‘De Stille Bron’ van Spiritueel Lichthuis Mananochoja worden  elke week op donderdagavond yogalessen gegeven van 19.00 – 20.15 uur. 
Yogamatjes, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.

Kosten: € 12,00 per les

Voor meer informatie en/of aanmelden bel of mail naar Corry Duindam 0174-627955, stichting@mananochoja.nl 

In de maanden juli en augustus zijn er geen yogalessen.

Iets over mijzelf…

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Saskia van der Hoeven en ik woon in Maasland met mijn gezin. Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga tijdens mijn zwangerschap 23 jaar geleden en besloot er meer mee te doen toen ik merkte dat het mijn schouder- en rugklachten verminderden. Mijn beroep is naast yoga nu 32 jaar mondhygiëniste. Yoga hielp mij fysiek sterker worden en ook mentaal zorgde het voor meer rust. Zo ben ik mijn yogareis begonnen.

Daarna ben ik yoga blijven beoefenen en heeft Corry Duindam heeft mij na een Avatartraining gestimuleerd om dit verder te onderzoeken en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik ben toen een 3-jarige yoga opleiding en een 2-jarige meditatie opleiding bij Osmose gaan volgen in Den Haag. Inmiddels zijn we 18 jaar verder  en geef ik met veel plezier les in mijn yogaschool in Maasland. Daarnaast doe ik verschillende bijscholingen om mijzelf te blijven verdiepen in yoga. Naast yoga werk ik ook nog steeds in de gezondheidszorg.

Met liefde en passie voor gezondheid breng ik yoga en meditatie over aan een ieder die hiervoor openstaat. De lessen zijn op maat van de groep en altijd divers. Elke les eindig ik met een welverdiende ontspanningsmeditatie, een minivakantie op je mat.

Wil je meer weten over mij kijk dan ook eens op mijn website of FaceBook pagina.