Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Universele yoga

Universele yoga

Waarom yoga?

Tijdens yoga bij Spiritueel Lichthuis Mananochoja kom je terecht in een oase van rust.
De fijne sfeer die de ruimte uitstraalt is aanstekelijk en de hectiek glijdt onmiddellijk van je af.

De Hatha Mindful les is een les om uit je hoofd te komen, in je lijf en vervolgens de weg terug te vinden naar je hart. Dit is de driehoek waarmee ik werk. De focus ligt op ontspanning, loslaten en gronding. Wat je kunt verwachten: rustige en zachte asana’s om dichter bij jezelf aan te komen, pranayama (ademhalingsoefeningen) voor mentale rust en balans, concentratie oefeningen om helemaal in het hier & nu aan te komen, begeleide meditaties voor jouw eigen innerlijke reis en (door mij) zelf gezongen mantras. Of je nou diep in de put zit op het moment, een echte denker bent en even stilte verlangt of een stressvolle dag hebt gehad en graag wilt ontladen, deze les is voor jou.

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Laat een bezoek aan de website www.mananochoja.nl  je uitnodigen en inspireren.

In de sfeervolle ruimte in ‘De Stille Bron’ van Spiritueel Lichthuis Mananochoja worden  elke week op donderdagavond yogalessen gegeven van 19.00 – 20.15 uur. 
Yogamatjes, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.

Kosten: € 12,00 per les

Voor meer informatie en/of aanmelden bel of mail naar Corry Duindam 0174-627955, stichting@mananochoja.nl 

Iets over mijzelf…

Mijn naam is Djodie Oosterhuis. Mijn ‘yogareis’ begon in 2014, toen ik als studente heel onwetend in een burn-out terecht kwam. Ik kreeg last van duizelingen, hartkloppingen, angstaanvallen en raakte depressief door het gebrek aan energie. Nog nooit had ik yoga gedaan, maar een stemmetje vertelde mij dat dit was wat ik nodig had. Die eerste les veranderde mijn leven. Ik zat na afloop huilend in de auto – mijn hoofd was even stil.. Nu voelde ik pas wat ik al die tijd gemist had. Wat een openbaring! Sindsdien is yoga (en ook meditatie) een belangrijk deel van mijn leven geworden.

In eerste instantie begon ik met 1x in de week een les. Al gauw bouwde ik een eigen thuis practice op, volgde ik de 2-jarige Sivananda Yoga Docenten Opleiding bij Yoga Vidya in Rotterdam, volgde ik talloze workshops en cursussen van mooie, inspirerende yogi’s en swami’s en ben ik onlangs gestart met de opleiding Yogatherapie bij Stichting Raja Yoga in Nieuwengein. Mijn innerlijke reis leerde mij o.a. dat ik hoog-sensitief ben en dat dit mijn kracht is, hoe ik mijn grenzen kan bewaken, hoe ik met simpele trucjes mijn gedachten en stress los kan laten en.. dat ik er mag zijn. Yoga en meditatie bieden mij simpelweg die innerlijke rust die ik zo hard nodig heb.

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel mensen ontmoet met vergelijkbare stress-gerelateerde klachten en voel ik heel sterk dat het delen van mijn verhaal, yoga en meditatie en die kleine trucjes voor het dagelijks leven is wat ik moet doen, mijn Dharma. Ik wil mensen helpen en ze laten weten dat ze niet alleen zijn. Dit maakt mijn lessen heel persoonlijk, mindful en met aandacht voor de mentale gezondheid.

Ik ben meer dan dankbaar dat ik mag doen wat ik doe. Wees welkom, jezelf en geliefd.

Om shanti,

Djodie