Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Familievoorstelling “Er was eens een Zieltje”

Familievoorstelling “Er was eens een Zieltje”

TER ERE VAN HET 25-JARIG BESTAAN VAN STICHTING MANANOCHOJA.

Onze Stichting Mananochoja bestaat op 20 juni 2022 25 jaar. Om dit heugelijke feit met jullie te vieren organiseren wij, in samenwerking met Babette Holtmann en Hans Kunneman, de familievoorstelling “Er was eens een Zieltje”.

In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.

Deze voorstelling is voor alle zieltjes van 6 t/m 99 jaar en ouder.

Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Kosten:
Volwassenen € 17,50
Kinderen t/m 11 jaar € 14,50
Tickets zijn te koop via deze link.

Datum

jun 18 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 15:30

Locatie

Spiritueel Lichthuis Mananochoja - De Stille Bron
Wagenaarstraat 22, Naaldwijk

Organisator

Corry Duindam
Telefoon
0174627955
Email
stichting@mananochoja.nl

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?