Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Viering 25-jarig jubileum Stichting Mananochoja

Viering 25-jarig jubileum Stichting Mananochoja

Onze Stichting Mananochoja bestond op 20 juni 2022 25 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren hebben wij, in samenwerking met Babette Holtmann en Hans Kunneman, de familievoorstelling “Er was eens een Zieltje” georganiseerd.

In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan. het is verwonderlijk wat hij met één gitaar aan sfeer tevoorschijn kan toveren: soms is de muziek uitbundig, feestelijk, dan weer spannend, dreigend, dan weer verstild en mijmerend.

Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis.

Het was een mooie viering met veel belangstelling van mensen die de stichting een warm hart toedragen, (oud)bestuursleden, familie en vrienden. Na afloop van de voorstelling was er een signeersessie van Marie-Claire voor iedereen die het boek “Er was eens een Zieltje” die dag heeft kocht.

De vieringen werden feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje voor iedereen die aanwezig was.