Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Art of Breathing

Art of Breathing

“Het is ieders geboorterecht om een lichaam zonder ziektes en een stressvrije geest te hebben.
Toch wordt ons noch op school, noch thuis geleerd hoe we met onze negatieve emoties kunnen omgaan.”

Iedereen wil meer succes, een betere gezondheid en gemoedsrust. Wat ons ervan weerhoudt deze eigenschappen in ons leven te bereiken is stress.
De mate waarin stress ons leven te veel beïnvloedt, wordt over het algemeen onderschat. Vaak blijft de geest vasthouden aan woede, schuld en spijt over het verleden of angst voor de toekomst. Dit heen en weer slingeren van de geest is de bepalende factor voor spanning en stress, voor onszelf en de mensen om ons heen.
             
De effecten van de Art of Breathing cursus zijn:

minder stress
meer vreugde
verbeterde efficiëntie en productiviteit
hogere eigenwaarde
betere gezondheid en verhoogd welbevinden
grotere sociale vaardigheden
verhoogd bewustzijn en helderder waarneming
sprankelende uitstraling en schoonheid.

De kern van de Art of Breathing is de beroemde Sudarshan Kriya Yoga™ (S.K.Y), een krachtige ademtechniek die je moeiteloos in een staat van diepe meditatie brengt. Meer dan 60 wetenschappelijk gepubliceerde studies uit vier continenten tonen aan dat het beoefenen van de Sudarshan Kriya zeer heilzame effecten heeft op zowel de fysieke als mentale gezondheid.

Door de vele vrijwilligers bij de stichting Art of Living wordt het grootste deel van het cursusgeld bestemd voor diverse goede doelen projecten in de wereld.
Op de website www.artofliving.org kun je terecht voor meer informatie over de stichting Art of Living.
Vanwege Corona zijn er nog geen live lessen ingepland. Kijk voor het huidige online aanbod op https://www.artoflivingnederland.nl/nl/cursussen_agenda.
                                        
Kosten:
Art of Breathing cursus  € 295,00.
Bijdrage ademworkshop € 10,00.

Lees hieronder het artikel “Genees jezelf” gemaakt door Moniek van Amerongen van Groot Westland, geplaatst in oktober 2009 naar aanleiding van de eerste Art of Breathing cursus in het Westland!