Spiritueel Lichthuis voor Heling, Bewustwording en Trainingen
 
Lachmeditatie

Lachmeditatie

Wat wij jullie met lachmeditatie willen aanreiken is de lach, niet zomaar een glimlach, nee een schaterlach die diep vanuit je buik naar buiten wil.

Waarom lachen?

  • We zitten in een tijds-vak waarbij alles veel sneller gaat en ook veel sneller moet. Hierdoor ontstaat stress. Met lachen vermindert of verdwijnt de stress.
  • Lachen is goed voor je hart, het vermindert de kans op een hartaanval.
  • Lachen is goed voor je immuunsysteem, dus meer weerstand tegen ziekten, door het aanmaken van bepaalde proteïnen en cellen die zorg dragen voor deze weerstand.
  • Lachen is ook een uitlaatklep voor emoties. Je hebt het misschien wel eens meegemaakt dat je van schaterlachen naar huilen toeging en weer terug. Lachen en huilen zijn twee emoties die heel dicht bij elkaar liggen…….En wat is nu mooier als een stukje oud zeer door middel van lachen aangeraakt wordt en uit je systeem verdwijnt!

En zo zijn er nog veel meer dingen waar lachen een positieve uitwerking op heeft, maar wij willen niet alles verklappen, wij willen dat je zelf op ontdekking gaat wat de lach voor jou kan betekenen.

Lachen deden wij in ieder geval te weinig. Maar door middel van de lachmeditatie kunnen we het nu elke dag toepassen…Ja, we horen je al denken: ik ga daar een beetje op commando zitten lachen.
Tja, dat dachten wij ook, maar door het een kans te geven, door door onze weerstand te gaan is dit mooie lachen voor ons veel gaan betekenen.

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Datum

nov 02 2021
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Locatie

Spiritueel Lichthuis Mananochoja - De Drie-eenheid
Wagenaarstraat 26, Naaldwijk

Organisator

Corry Duindam
Telefoon
0174627955
Email
stichting@mananochoja.nl

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?