Raja Yoga

Raja yoga 

Home
Bewustwording
Avatar®
  Compassieproject®
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
   World Peace is Possible
Doelstelling
Legende Mananochoja
Contact
Organisatie
Wie wil er niet in deze hectische tijd wat meer tot rust komen en werken aan zichzelf? 
Jezelf beter leren kennen, lichamelijk en geestelijk.
Dat kan je bereiken door yoga. Nieuwe multifuncionele ruimte

Een Raja yoga les is een combinatie van Concentratie, Asana's (lichamelijke oefeningen), Pranayama's (ademhalingsoefeningen), Meditatie en Ontspanning. De lichamelijke oefeningen kan ieder op zijn eigen niveau uitvoeren en het is niet nodig om lenig te zijn. Het gaat erom bewust te worden van wat zich fysiek en mentaal aandient. Daardoor kom je dichter bij jezelf.

Tijdens een yoga les wisselen inspannende oefeningen en ontspanning elkaar af, waardoor je (fysieke) spanning kunt herkennen en deze tijdens de ontspanning los kunt laten. De oefeningen helpen verder om de aandacht te verzamelen en naar binnen te richten. Dit gaat geleidelijk over in stilte en ruimte.

In de prachtige nieuwe ruimte bij Spiritueel Lichthuis Mananochoja worden elke week op donderdagavond Raja yogalessen gegeven van 19.30 - 21.00 uur. 

Ervaar wat yoga voor jou kan betekenen.
Meld je aan  via Joske Droog, 06-33935551, joskedroog@hotmail.com of via Corry Duindam, 0174627955, stichting@mananochoja.nl 

Yogamatjes, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig.

Kosten:

- proefles € 7,50
- een abonnement voor 10 keer € 105,00
- losse lessen € 12,50

Voor meer informatie en/of aanmelden (ook voor stoelyoga), bel of mail naar Joske Droog, 06-33935551, joskedroog@hotmail.com of Corry Duindam 0174-627955, stichting@mananochoja.n


Raja yoga1
Raja yoga 2
Raja yoga 3

Even voorstellen:

Mijn naam is Joske Droog en sinds april 2015 geef ik rajayogalessen bij Spiritueel Lichthuis   Mananochoja, Wagenaarstraat 22 in Naaldwijk.

JoskeHet is ongeveer 25 jaar geleden dat ik in aanraking kwam met yoga, maar door  te drukke werkzaamheden ben ik ermee gestopt. Ik had toen al wel de ambitie om yogajuf te worden maar op aanraden ben ik toen eerst sportmassage gaan volgen om meer kennis te krijgen van het menselijk lichaam. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest in mijn bewegingsstudio en kwam er  van de yoga niets meer terecht.

In 2006 ben ik weer in Naaldwijk komen wonen en kwam ik in contact met Corry Duindam van het Spiritueel Lichthuis Mananochoja. Door de gesprekken met haar kwam mijn doel weer naar boven om yogajuf te worden en Corry zocht op dat moment iemand die bij Mananochoja rajayogalessen wilde komen geven.

In 2012 ben ik de cursus yogadocente gaan volgen. Het basis jaar bij Susanne Willis in Rotterdam en vanaf het 2e jaar bij Annemiek Latour in Amsterdam. Eenmaal  begonnen voelde ik mij weer thuiskomen.

Alles wat ik tot nu toe geleerd heb wil ik graag doorgeven  en laten voelen wat het met je kan doen. Dat je meer energie krijgt en je je beter kan ontspannen door de yoga te beoefenen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk.

Namaste

Joske