Regenboog Klankschalen

Klankschaal ligmeditatie

Home
Bewustwording
Avatar®
  Compassieproject®
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
   World Peace is Possible
Doelstelling
Legende Mananochoja
Contact

Laat alle drukte achter je en laat de klankschalen je naar je eigen rustcentrum brengen.

Geniet van de rustgevende en helende klanken van klankschalen, ocean drum en zielenzang. Instrumenten die elkaar aanvullen en versterken om zowel lichaam als geest tot rust te brengen. Laat alle drukte achter je, ‘ont-span’ en ‘ont-moet’ jezelf. De rustgevende klanken leggen je lichaam als het ware in de watten en activeren het zelfhelende vermogen.

Liggend ontspannen
Een bijzondere ervaring is het om je circa 1,5 uur liggend op een matje helemaal over te geven aan de ontspannende werking van de klankschalen. Het is een fijne en eenvoudige manier om weer in balans te komen en je eigen kracht te hervinden. Neem wel zelf warme sokken, en kussentjes voor onder hoofd en knieën mee. Verder hoef je alleen maar te genieten! Na afloop is er gelegenheid om ervaringen of indrukken te delen en kun je rustig bijkomen. Uiteraard is liggen niet verplicht.

Ligmeditatie in plaats van concert
Als vaststaand onderdeel van deze vorm van klankschaal ontspanning begeleidt Regenboog Klankschalen je middels aandacht voor je ademhaling en visualisaties naar een diep ontspannen toestand. Zo kom je eerder uit de drukte van de dagelijkse beslommeringen en kan je optimaal van de werking van de klankschalen genieten. Aan het einde word je weer zachtjes opgehaald en teruggevoerd naar 'gewone' realiteit. Om deze toegevoegde waarde duidelijk te maken, is er in plaats van 'concerten' sprake van 'ligmeditaties'. 


In samenwerking met Birgit Karreman van  Regenboog Klankschalen organiseren wij een klankschaal-ligconcert, dat wordt gehouden op woensdag 31 maart 2021 aanvang 20.00 uur (gaat niet door).
Plaats: Wagenaarstraat 22, Naaldwijk
Bijdrage: € 18,00 per persoon.
Regenboog Klankschalen
Aanmelden kan telefonisch via 0174-627955 of per e-mail. Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie over Regenboog Klankschalen zie
 www.regenboogklankschalen.nl