Creatief schrijven

Miranda Molenaar

Home
Bewustwording
Avatar®
  Compassieproject®
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
   World Peace is Possible
Doelstelling
Legende Mananochoja
Contact
Organisatie
 Workshop "Luisteren naar je pen©" door Miranda Molenaar
geannuleerd

Al schrijvend ont-dek je jeZelf

Schrijven over dat wat in jou fluistert, maar je vaak niet (meer) hoort. Creatief schrijven, intuïtief schrijven én reflectief schrijven, je gaat het allemaal doen in de cursus Luisteren naar je pen©.

Deze cursus is uniek in zijn soort omdat je schrijft vanuit je intuïtie. Je zet je pen op het papier en gaat schrijven. Zonder er vooraf over na te denken. In een kleine groep ga je aan de slag met verschillende schrijfoefeningen. Ontdekken dat de dingen die jou bezig houden als vanzelf op het papier verschijnen.

Zo brengt het schrijven je bij thema's van jezelf en kun je werken aan je creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling. Een boeiende innerlijke reis naar wat voor jou van waarde is.

Wil jij al schrijvend ontdekken wat er gehoord wil worden? Wil jij tijd voor jezelf maken om te ervaren wat je nodig hebt? Doe mee!

Ervaring van cursisten:
"Zo gaaf om te ontdekken wat er van binnenuit naar buiten mag en dan is de pen een mooie manier om dit te doen. Zeker als je het daarna ook hardop kunt delen ....dan mag het er ook echt Zijn."

"Ik ben blij dat ik de cursus gedaan heb. Een verrijking!"

"Wat een leuke, mooie cursus. Nooit van tevoren kunnen bedenken wat mij dat zou gaan brengen. Uiteindelijk heel veel! Het bracht me terug bij mezelf. Schrijvend ontdekken wat in mij gehoord en gezien wil worden. Door middel van diverse schrijfoefeningen. Zo verrassend wat er op papier verscheen. Wat is de cursus goed opgebouwd. Elke week een laagje dieper. Miranda creëert een prettige omgeving waarin alles er mag en kan zijn. Ik ben heel dankbaar dat ik mezelf dit gegund heb, wat een kado. Ik voel me krachtiger, rustiger en goed genoeg!"

Jezelf meteen inschrijven voor de 6-delige cursus vind je misschien te snel. Je hebt iets meer nodig. Je wilt eerst ervaren wat het schrijven met je doet, wat het voor jou kan betekenen. Dan is deze Introductie Workshop écht iets voor jou! 

In deze 2 uur durende workshop schrijf je aan de hand van allerlei inspirerende schrijfopdrachten. De opdrachten zijn speels en gevarieerd en je krijgt daardoor een goed beeld van wat de cursus inhoudt. Schrijfervaring is niet nodig, dus iedereen kan meedoen. Je ontdekt op deze manier of creatief schrijven iets is waar je mee verder wilt. 

Aan het einde van de workshop ontvang je een tegoedbon ter waarde van 15 euro. Deze kun je inleveren als je besluit mee te doen met de cursus.  

Informatie over de workshop:
Datum:
 Dinsdagavond 17 maart 2020
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Waar: Spiritueel Lichthuis Mananochoja in Naaldwijk
Investering: 15 euro  

Informatie over de 6-delige cursus:
Data: Woensdagavond 25 maart, 1 april, 22 april, 29 april, 6 mei, 27 mei 2020 Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Locatie: Spiritueel Lichthuis Mananochoja in Naaldwijk
Investering: 195,- euro (incl (kruiden)thee en wat lekkers)

Geef je op via Miranda Molenaar, 06-44310593,  info@mirandamolenaar.nl 
Aanmelding definitief na (mail)bericht terug van mij.
 
Je bent van harte welkom!

© Shodo