Spirituele bewustwordingengelenschilderij1
Home
Bewustwording          
Avatar®
  Compassieproject®  
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Breathing
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
    World Peace is Possible
Doelstelling   
Legende
Mananochoja
Contact


 

Bij de Stichting Mananochoja starten er vanaf donderdagavond 15 oktober om 20.00 uur en  vrijdagochtend 9 oktober om 09.30 uur nieuwe spirituele bewustwordingsbijeenkomsten, die 1 x  per 2 maanden worden gehouden. Enkele onderwerpen die tijdens deze avonden aan bod komen zijn:

Verdraagzaamheid                                                              
reïncarnatie
dromen
de zin van ziek zijn
dood
postitief denken

Ben je toe aan zelfonderzoek en het ontwikkelen van je Hogere Zelf van liefde en wijsheid, vraag dan informatie aan of meld je aan. Aanmelden is nog mogelijk

Je bent van harte welkom.

Wegens groot succes wordt op 10 mei 2021 om 20.00 uur de speciale bewustwordingsavond over 'Bij Jezelf Blijven'  herhaald. Deze avond is speciaal bedoeld voor mensen die met hun hooggevoeligheid willen leren omgaan.

De grootste uitdaging voor veel hooggevoelige mensen is om bij zichzelf te blijven. Omdat we van nature zo open staan vangen we veel prikkels op die vaak intens binnenkomen en voor we het weten voelen we onszelf niet duidelijk meer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een leeg, vermoeid of uitgeput gevoel, maar kan zich ook kenmerken door een chagrijnig of overspannen gevoel. Het is belangrijk goed voor onszelf te (leren) zorgen zodat we wat er ook gebeurt, stevig in onszelf kunnen blijven staan.


Juist in deze onzekere tijd is het heel belangrijk om de angst niet de overhand te laten krijgen maar te luisteren naar je eigen innerlijke stem waar je altijd op kunt vertrouwen.

Laat je inspireren en meld je aan.

Kosten: vrijwillige bijdrage.