Liefdespaar

Opfris relatiecursus 'Houd me Vast'

  door Peter en Lilia van der Ven

Home
Bewustwording
Avatar®
  Compassieproject®  
Mananochojamethode
Meditatie
   Lachmeditatie
Mantrazingen
Raja Yoga
Art of Living
Happiness Programma
VirtueScope®
Stervensbegeleiding
De Grote Aanroep
Projecten
   World Peace is Possible
Doelstelling
Legende Mananochoja
Contact
Organisatie

   

Je relatie opfrissen naar meer verbondenheid

Elke relatie vraagt om periodieke aandacht, tijd en verfrissing. Alleen op die manier maak je je relatie duurzaam in emotionele verbondenheid. Of je nu kort of lang samen bent met je partner: regelmatig onderhoud is het behoud van je relatie. Velen vinden dit lastig en hebben nooit geleerd om zo in een relatie te investeren. Een relatie is voor veel mensen één van de belangrijkste dingen in hun leven. Maar eigenlijk leer je maar weinig over hoe deze op te bouwen en te onderhouden. Het is toch merkwaardig dat iets dat zo belangrijk is zo weinig aandacht krijgt? Waarom zou je niet eens even écht stilstaan bij dat wat je zo dierbaar is? Kan jouw relatie dat beetje extra aandacht op dit moment goed gebruiken? 

De ‘Houd me vast’ cursus is een cursus om je relatie te verbeteren of op te frissen. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je te stoppen en onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor de kinderen.

De opfris relatiecursus is geschikt voor alle fasen in een relatie: voor jonge stellen, stellen met kinderen of voor senioren. Veel mensen die de cursus hebben gedaan, verzuchtten dat ze eerder hadden willen weten hoe je de liefde levend kunt houden. Ze vinden de cursus concreet en helpend om terugkerende discussies en ruzies te stoppen en de emotionele verbinding te verdiepen en te versterken.

Onderwerpen die aan bod komen in de Houd me vast cursus.

Het boek van Sue Johnson ‘Houd Me Vast’ vormt de basis van de cursus. Je gaat actief aan de slag met het boek en met de gespreksoefeningen in een emotioneel veilige situatie.

De bijeenkomsten bestaan uit een inleidend gesprek plus 7 gesprekken die:

·         Jullie helpen om je negatieve patronen helder te krijgen;

·         Je laten zien dat daar niemand als schuldige bij aan te wijzen is;

·         Helpen de pijnplekken aan te wijzen die in dat negatieve patroon bij jullie geraakt worden;

·         Jullie helpen terug te kijken op een ruzie en te zien hoe je gedrag wordt aangejaagd door jullie patroon en hoe je dat kunt stoppen;

·         Helpen om onderliggende emoties met elkaar te delen en op een heldere manier te verwoorden wat je nodig hebt en elkaar hierin te steunen;

·         Helpen over seksualiteit te praten in een veilige verbondenheid;

·         Rituelen geven om je liefde levend te houden.

Het ‘Houd me vast’-programma kent een vaste structuur. Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & oefeningen voor thuis. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat.

Resultaten

De resultaten van de Houd me vast cursus zijn goed: 90% van de paren ervaart een significante en blijvende verbetering.

Ervaringen van  deelnemende stellen

Peter en Lilia weten een open, veilige en gelijkwaardige sfeer te creëren waar je je helemaal thuis bij voelt’

 ‘De cursus 'Houd me vast'  is een fijne cursus die veel inzichten heeft gegeven in de patronen in onze relatie. De oefeningen doorbreken deze patronen en hebben ons dichter bij elkaar gebracht. Het is een echte aanrader’.

 ‘Het is bijzonder om samen de cursus 'Houd me vast'  bij Peter en Lilia te volgen. Je komt als partners dichter bij elkaar te staan, ook al is je relatie goed. Meer kennis en inzicht geven een grotere verbondenheid waardoor de liefde groeit!’

 Informatie waar en wanneerHoud me vast


De ‘Houd me vast’ cursus is op 8 dinsdagavonden en start op 15 oktober in Naaldwijk. 
Tijd: 19.30 - 21.30 uur.
Plaats: Wagenaarstraat 26 te Naaldwijk
Investering: € 320,00 per stel voor de hele cursus en € 20,00 voor het cursusboek "Houd me Vast".

De begeleiding van de 'Houd me vast'-bijeenkomsten is in handen van EFT-therapeut Peter van der Ven en zijn vrouw Lilia, die getraind zijn in het 'Houd me vast'-trainingsprogramma.

Aanmelding of gratis kennismakingsgesprek.


Je kunt je aanmelden en/of informeren bij Peter en Lilia van der Ven, 06-51404331 of plamvdven@outlook.com.,
of bij Corry Duindam,
0174-627955 of stichting@mananochoja.nl

 

Doe de relatietest voor jullie relatie: https://www.eft.nl/home